tiistai 23. marraskuuta 2010

Raise Your Glass

Day 12 – A song from a band you hate

Anna Puu - Kaunis Päivä



Tää oli ihan sikavaikee. D: Miten musta on niin kauheen vaikee vihata mitään bändiä? No Anna Puu on laulaja, mut ihan sama... xD Mietin jotain suomalaista humppapaskaa, mutta ei tullut yhtään bändiä mieleen. No joku Yölintu...? Mut ne on niin itsestäänselviä, tavallaan. Siis ei kaikki niitä vihaa, mutta kuulun siihen enemmistöön suomalaisista nykynuorista, jotka eivät pidä aikuisten mieleen olevasta musiikista. Tässä siis tuoreempaa humpappaa, joka ei minuun iske. Onhan Annallakin ihan kiva ääni, ja ok biisit, mutta kaikesta ei voi pitää.

Eipä mulla mitään erikoista asiaa ollut, kunhan muuten ajattelin tulla tänne tarinoimaan. Koulussa menee ihan jees, vaikka vieläkin vituttaa se lukion toinen matikankurssi... No jaa, nyt kun näin kokeen niin ymmärsin sitä opettajaa hieman enemmän. Kokeesta 5+. Auts.

Katsoin D.N.Angelin loppuun. Yllättävän hyvä sarja, todellakin parempi kuin odotin. Vaikka siinä oli romantiikkaa, tajusin yhdessä vaiheessa jo mutisevani ääneen HETEROparista, että "Ääh, lätinät sikseen, pussatkaa nyt! Ei nyt katsella mitään tähtisadetta!!", vaikka minähän tunnetusti en voi lähes sietää heteroparituksia, ainakaan älylällyromanttisia. Ehkä syy olikin siinä, ettei tuo paritus ollut sellainen. He eivät kumpikaan aluksi edes pitäneet toisistaan romanttisessa mielessä, olivat vain hyviä ystäviä.
SPOILEREITA!!
Daisuke tykkäsi ensin Risa Haradasta, kunnes tajusi pitävänsä tämän äänekkäämmästä, urheilullisemmasta ja poikamaisemmasta siskosta Rikusta (hahhah, pojan nimi :b). Rikukin ajatteli ensin Daisukesta, että tämä on vain kömpelö hölmö, mutta tajusi sitten pojan olevan avulias, kiltti ja huomaavainen. Ja samalla hän tajusi olevansa mustasukkainen Daisukesta.
Eh, ne jotka tuntevat minut, saattavat perustella sen, miksi pidin tästä parituksesta, sillä, että itse olen tavallaan Rikun tilanteessa. Ei minulla siskoa ole, muttah... No se siitä, minun Daisukeni muuttui Darkiksi. Haha. Syy siihen, miksi pidin sarjasta, ei ole DaisukexRiku-paritus, vaan fanservice! Että mikä? No en osaa/jaksa selittää, joten lukekaa tästä. Siinä koko ajan paritettiin Daisukea ja tämän "vihollista" Satoshia (oikeastaan hän on Daisuken "toisen puolen" Darkin vihollinen, sillä Satoshin "toinen puoli" Krad on Darkin viholinen. Ja tajusinpa nyt vasta, mistä Kradin nimi tulee. Se on "Dark" väärinpäin. Oh boy...). Alussa Satoshi Hiwatari vaikutti ihan homolta, sitten hän antoi Daisukelle tekohengitystä (hihi, ja taustalla tyttölauma muuttui homofanitytöiksi ja kaikki olivat järkyttyneitä mutta innoissaan~), lopussa oli näytelmä, jossa Daisuken PITI näytellä naista ja Satoshin hänen rakastajaansa, mutta tämä näytelmä ei koskaan toteutunut. Nyyhkis, Daisuke oli suloinen siinä mekossa ja niissä meikeissä, aivan uken, ei kun siis tytön näköinen~♥
SPOILERIT PÄÄTTYVÄT!

Mun reaktioni tähän...


...oli ehdottomasti tällainen...

(nämä tytöt näkivät juuri, kuinka Satoshi "suuteli" Daisukea. jotkut tuntevat sen nimellä "tekohengitys", minä kutsun sitä "yaoiksi" >8D)

Come on, seriously! Miten niin tämä ei ole shounen-ai -sarja? xD

No se D.N.Angelista. :D Sen lisäksi, että pidennetyn viikonlopun aikana katsoin koko sen sarjan (no ei se pitkä ollut, parikymmentä jaksoa...), olen aloittanut katsomaan Narutoa alusta (miksi multa puuttuu kolmas boksi? ;___;), pelannut tolkuttomasti Naruto: Ultimate Ninja:a, homehtunut kotona, lähes kuollut tylsyyteen ja datannut. Tyyylsäää. D: Kaiken lisäksi jumitan tuossa Naruto-pelissä! Kamalan vaikea mission pitäisi päästä läpi. >__<

Viime yönä taisi olla täysikuu...? Oliko kellään muulla unettomuutta? Mulla oli tooosi suuria nukahtamisvaikeuksia, valvoin tunnin ja mietin kaikkee ja angstasin ja luin FMA-romaania ja mietiskelin vähän lisää ja kai mä sitten nukahdinkin jossain välissä ja aamulla heräsin rättiväsyneenä ja ihan outoja unia nähneenä. Tarviiko edes sanoa, että nyt väsyttää...?

Kylläpä muuten ärsytti yhtenä iltana, kun nukkumaan mennessä päässä soimi P!nkin Raise your glass:ista kohta "why so serious?" päässä. Siis oikeestaan vaan toi kohta ja toi lause. ARGH! Pahinta oli, että aamulla se sama jankutus alkoi taas. D: No onneks se katos jonnekin, kun keittiössä oli radio päällä ja sieltä tuli jotain kamalaa suomalaista s*ntaa. Thank God. Tuli vaan mieleen, kun se soi äsken tuossa taustalla~

Huh, kylläpä tosiaan väsyttää! Vois mennä tänään jo hyvissä ajoin nukkumaan... Jos siivois vähän huonetta, kattois jakson pari Narutoo, kävis suihkussa ja rupeis lukemaan. Sitten kattelemaan kauniita unia!

Siinäpä vasta loistava idea. :b Taidankin alkaa toteuttaa sitä saman tien. Nähdään!

ps. Sain lauantaina uusia alusvaatteita ja sukkia! ♥


Kawaii, ne~? Sukat from Seppälä. Osta kolme, maksa kaksi. 7,95 €/paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥