keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Do You Wanna Fuck?

Haaste: Day 10 – A song that makes you fall asleep

Shampoo - Wo De Airen



Ei tällasia just sillon kun mua väsyttää armottomasti. D: No mut kuitenkin, laulaja on Ranma ½ -animesarjasta Shampoo-tyttö (niin, ei siis mikään hoitoaineen pikkusisko vaan animehahmo) ja laulun nimi tarkoittaa ilmeisesti "Rakastettuni". Onko tylsempää laulua keksitty? No onhan se ihan nätti, mutta... (en nyt muutakaan keksinyt ja satuin löytämään tämän koneeltani... xD)

Pakko sanoo että nyt vituttaa. Tuli sitten pitkän matikan 2. kurssista vitonen. Mun elämäni ensimmäinen vitonen!! (ja nyt luuserit hiljaa, en halua kuulla miten te saatte koko ajan vitosia... koska minä en saa!) Ootan kyllä innolla sitä koetta et saan nähä mikä meni vikaan... Ja sitten jos siitä kokeesta on tullu, öm, sanotaanko seiska-kasi tai parempi ni teen valituksen! No joo, olin viikon pois tunneilta mut kaikki poissaolot on selvitetty ja siihenkin oli etukäteen anottu lupa, no joo, en viitannu ku kerran (monet muut ei kertaakaan!!) enkä käyny taululla kertaakaan (koska ope halus taululle vaan niitä tiettyjä samoja neropatteja...), joten tuntiaktiivisuus ei oo kyllä mun vika! PER...!

No onneks tuota tasottaa mm. eka matikankurssi, jonka kokeesta tuli 9½. Toivottavasti kurssiarvosanakin ois yhtä hyvä. Ruotsin kokeesta tuli 9- ja kurssiarvosanaksi (ilmeisesti?) ysi. Happy~! Ja äidinkielen "lopputyöstä" viis tähtee viidestä. (8

No se koulusta! Tänään alkoi mun pidennetty viikonloppu ja otan siitä kaiken ilon irti! No en tiiä, ainakin nukun pitkään. Menen huomenna ostelemaan kaupungille joululahjoja, tai sitten menen vasta perjantaina. Ja perjantaina ois kans se HP 7. Ja toivottavasti lauantaina (taas) Vampyyrien imussa. Jos ei unilla, löhöämisellä, Housella, Harry Potterilla ja Twilightia pilkkaavalla leffalla saa aivoja nollille niin ei sitten millään...

Inhottavaa kun silmät kuivuu koko ajan. x___x Datanomin painajainen kun pitää tuijottaa pitkään tietokoneen näyttöö eikä siinä sitten tule räpyteltyä silmiä ja tadaa, silmät on kuin liimalla päällystetyt!

Mitäs muuta mun tylsään elämääni? Umm... Mietin kyllä että vois mennä tänään aikasin nukkumaan. Ehkä jopa yheksältä...? Saa nyt nähdä innostunko tekemään taas jotain josta havahdun vasta puoliltaöin. Jos pelaisin hetken vaikka Narutoa pleikkarilla. Sitten voisin miettiä mihin käärin Sussun synttärilahjan, joka viimein saapui postissa. 83 Se korttikin pitäisi ostaa... Sitten voisi siivoilla jos jaksaa, huoneeni on taas kuin pommin jäljiltä. Sitten olen huvikseni alkanut kehitellä erästä tarinaa, voisi jatkaa taas ihan täysin huvikseen sen suunnittelua ja vain lagailla sängyn pohjalla. Sängystä puheen ollen pitääkin mainita äidille, että tarvitsen joko viimeinkin sen parvisängyn tai uuden sängyn, sillä omani sälepohja ei pysy paikoillaan. Ei ole kivaa se, kun istahtaa sängylle niin alta kuuluu "RÄKS!" ja sitten humpsahdat viis metriä alaspäin. No pari senttiä, mut ei se silti kivalta tunnu... No se siitä, mä häivyn tekee jotain järkevää. xD Heippa~!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥