maanantai 6. joulukuuta 2010

Talonomistaja olin joku vuosi takaperin...


Paleface - Talonomistaja



Vaikka kaikki tietääkin, että mun musamaku on laaja ja outo, niin tää pudottais monet varmaan tuolilta. Mutta kyllä, Paleface on yksi uusi suosikkini. Toivon hänen Helsinki Shangri-La -levyään joululahjaksikin. ;)

Anni leipoi pipareita... (taustalla Tatti syö valmiita tuotoksia :D)


Minä tein suklaakeksejä. :3

Tatti ja Sussu hoitivat torttupuolen.


Neljä teinityttöä keskenään viikonlopun = kaaos.

Tatin lautanen...

Pastaa à la Sussu & Tatti (&Anni)♥

Kokit työssään. Mitä useampi kokki...

Yöllä satoi kamalasti lunta.

Iisalmen laukeus on suuri, Jaana siellä lunta lapioi...

...Jaana-raukalla kävi huono tuuri, uusi tuuli uutta lunta toi. Hei! (Kiitti Anni kun loitsit laulullas mulle lumitöitä...)

Viikonloppu oli mahtava, kiitos mussukoille, kun kävitte! ♥ Toivottavasti voidaan ottaa taas pian uusiksi. :) Erityisesti sunnuntai-illan Alias-peli oli mahtava, sen jälkeen käytimme lauseissamme aina jotain pelin sanaa, mm. "nokikolari", "savusauna", "lauteet", "löyly", "merimies", "piippu", "juoda", "ryyppy", "kallistaa" ja niin edelleen. Niitähän riitti, samoin kuin naurua. Aina kun joku sanoi, että nyt lopetetaan, toinen saattoi vastata "Niin, tai minä lähden ryypylle! Juon niin että astiat kallistuu!" xD Se oli hauskaa. :D Tässä Tatin Facebookiin lisäämä esimerkki (Aliaksen sanat tummennettu):

Ei hyvä luoja kun on mielipuolisen hullua menoa. Serkukset menossa savusaunaan lauteille kunnon löylyyn ja Anni ja Susanna nokikolarin ja joulupukin kanssa seilaamaan merenkurkkuun. Sitten voisimmekin siirtyä olohuoneeseen kallistamaan astioita ja juomaan ryyppyjä ;D ♥♥ AHa...hahha♥ :D:D´Luoja meitä siunatkoon ja sakramentit jakoon :D::D♥

Ja kommentit statukseen jatkoivat samaa linjaa...

Tatti: Nyt katsonkin profiilini ja pilvilinnoja uneksiva mörkö vaeltaa ft Marja ja faarao. :D:D Selvä XD Lisäksi mosaikkikuvanveistäjä kaivertaa suksisauvalla patsasta varastossa. Pesukarhun varastaessa syyskuun jälkeen talvella [selitettävä sana: lokakuu. selitykseni: "tulee syyskuun jälkeen". Tatin vastaus: "talvi"] reppuun [selitykseni: "tässä kannat koulukirjoja. ei reppu." Tatti: "reppu"] nallekarkkeja ja timantteja [sana oli jalokivi] :D Jaana ajaa maantiellä, sussu vaeltaa kiitoradalla ja anna menee tavantiellä [Tatin arvaus "maantie"hen] :D Anni onkin aidattu(?) äänieristetyllä aidalla pilarilla pystyssä pysyvään mökkiin. ;) ♥


Tatti: Hyvin naurava meininki ja osittain hyvin eleetön :D
Anni: Ei oikeesti Anna on nyt kyllä todella suulas, että on pakko siirtyä olohuoneeseen. =D
Sussu: vittu nii paras kyl... :'D meinaa jo osua pilkka omaan nilkkaan meillä mielipuolisilla suuruudenhulluilla merimiehillä :'''''D

Jaruto: no onpas runollista :b

Tatti: Rouva Presidentti, olettepas te muuttuneet kukkakepiksi [Sussu selittää: "kauniimpi sana sanoa 'laiha' tai sellanen 'hento'" Annin arvaus: "kukkakeppi"] viime näkemän!

Katottiinpas muuten paljon leffoja tyttöjen kanssa. Twilight - Epäilys, Spiderman 2, (500) Days of Summer, Kunniattomat Paskiaiset ja Grinch (+ vähän aikaa telkusta Lords of Dogtownia). Näin painajaista Grinchista ja Kunniattomista Paskiaisista. Siinä mulla oli suuri perhe ja paljon sisaruksia. Oli joulu ja sain heiltä kaikilta joululahjat. Jestas, niitä oli paljon! Sitten tuli tulipalo. Minä pääsin pakoon, mutta perheeni kuoli. Myös lahjani tuhoutuivat. Juuri ennen heräämistäni itkin vuolaasti lahjojeni (ja perheeni) perään. Ahdistava uni. Mutta leffat olivat hyviä. Grinch pääsi joululahjatoiveideni listalle. 8)

Hohhoi, pitäis siivota loppuun täällä, ennen kuin vanhukset tulevat kotiin, sitten käydä työntelemässä kolalla lunta (vaikkei pakko olisikaan), pestä astioita ja pistää paikat kuntoon muutenkin. Sitten voisi ottaa lunkisti ja mennä nukkumaan.

Ps. Joulukalenterin 5. ja 6. luukku on lisätty. Toinen liittyy blogin ulkoasuun ja sellaiseen, ja toinen edellisissä luukuissa alkaneeseen "projektiin". Yrittäkääs löytää ne... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥