perjantai 20. elokuuta 2010

It's My Life

Ensimmäinen kokonainen kouluviikko loppui hieman jännästi, kun uuden lukkarini sekä erään opettajani koulutuksen takia minulla ei torstaina ollut koulua, ja satuin saamaan itseni kipeäksi. Niinpä jäin sitten kuumeen ja flunssan kourissa kotiin tänään. Tässä muuten uusi lukujärjestykseni, toivottavasti saatte selvää.


Eli oikea kunnon koulupäivä minulla on vain maanantaina. :D Se on myös ainoa päivä, jolloin käyn syömässä koululla (näin btw). XD Kelpaa! Arvatkaa vain, ovatko kaverini kateellisia? :'D Mutta tätä kestää vain ensimmäisen jakson ajan, lukiojaksoni alkaa 20.9. ja samalla alkaa myös raataminen. Se ihan oikeasti pelottaa minua! Voisin tietenkin harjoituksen vuoksi käydä nyt myös noita turhia kurssejani, ruotsia ja muuta, etten tottuisi tähän helppoon koulunkäyntiin, mutta nautin tästä vielä kun voin. Tuskin koskaan enää minulle tulee näin helppoa jaksoa niin kouluissa kuin töissäkään. Kaikki ilo irti siis.

(Ruma) koulukalenterimme.

Kuten jo edellisessä postauksessani mainitsin, nimpparini olivat viime sunnuntaina. Tässä (itse toivomani) nimipäivälahja isältäni sekä hänen naisystävältään:

Housen 4. tuotantokausi!♡  Nyt on koko perhe kasassa. 8)

Tämä on kyllä jo vähän vanhempi juttu, mutta äitini hermostui entisiin kenkiini ja marssitti minut suoraan kenkäkauppaan ostamaan uusia. :D Eivät ne minusta nyt NIIN kamalassa kunnossa vielä olleet... No jaa, kunhan mamma betalar niin whatever.


Viikko sitten perjantaina, k-vetisten ollessa Iisalmessa, ostamani ja jo edellisessä postauksessa mainitsemani housut ovat tässä. Anteeksi surkea kuva, en viitsinyt näin kipeänä turhaan vetää niitä jalkaani ja ja ja... ;<


Samalla reissulla ostin tällaisen ihunan avaimenperän!♡ Tatti osti samanlaisen, mutta tummemman, taisi olla jokin harmaa tai jokin...? Vähän kuin ystäväkorut! No, Kapp Ahlin vauvaosastoltahan nämä olivat, mutta ihan sama. :P

Eiks oo söpö? 83

Olipa muuten melkoinen yllätys, kun äiti tuli tänään huoneeni ovelle koputtelemaan postissa tulleen paketin kanssa ja kysyi, olenko tilannut mitään. Paketin lähettäjäksi oli merkattu "Walt Disney Pictures", ja sen avattuani käsiini tipahti kolme DVD-leffaa:


Eli StarStruck, Camp Rock sekä Hannah Montana the movie. Hämmästys johtui siitä, etten TODELLAKAAN ole tilannut mitään tuollaisia elokuvia! Camp Rockin olen kerran nähnyt, haukuin sen lähes lyttyyn (sori fanit xD), vain nuo kannessakin näkyvät jätkät olivat leffan ainoa hyvä puoli. StarStruck houkutteli aluksi, mutta kun luin leffan kuvauksen, että kyseessä on jälleen yksi Disneyn teiniromanssileffa, jossa tyttö törmää vahingossa/kuin sattumalta poikaan (tai toisinpäin) ja he rakastuvat NAPS! noin vaan. Plääh... No Hannah Montana on hauska tv-sarja (vaikken sitä koskaan muistakaan katsoa...), joten ehkä leffakin menettelee.
    Syy, miksi sain nämä leffat, löytyi hetken nettisurffailulla: olin jälleen osallistunut johonkin kilpailuun, jota en uskonut voittavani. Syyllinen oli tällä kertaa tilaamani nuortenlehti Suosikki. No, kiitos Suosikki! Jos en tykkää leffoista, saan ainakin hyvät rahat, kun myyn ne kirpputorilla! (Pieni mainos tähän väliin: Iisalmen Louhenkadun kirppis (Suomalaisen kirjakaupan alapuolella), pöytä 22!!) Piristivät kyllä päivää, sillä viimeksi olen voittanut jostain arvonnasta varmaan kahdeksan vanhana. :D (Arpa)onneni on nimittäin historiallisen surkea!

Myöskin aiemmassa merkinnässäni mainitsemani TMNT-(uudistunut) riippuvuus ei ole laantunut. Eilen katselin netistä Turtles-pelejä pleikkari kakkoselle ja lueskelin arvosteluita, jotta en ostaisi mitään surkeaa peliä. Tänään katsoin myös yhden lempileffoistani, TMNT-elokuvan (kyllä, tuo on sen (englanninkielinen) nimi). Se on aivan ihana, sillä sen piirustustyyli eroaa aiemmista sarjoista, sekä vanhasta että uudesta sarjasta ja uudemman kaikkien tuotantokausien piirrostyylistä, ja tämä elokuva on onneksi kaukana siitä, mitä vanhat Turtles-leffat olivat. Anteeksi nyt vain, mutta minä en pitänyt niistä näytellyistä versioista.

Ei pelkkä piirostyyli tee leffasta hyvää. Tykkään myös sen juonesta, jota en kuitenkaan ala tässä selittämään, siltä varalta että joku joskus ehkä jopa sattuisi vahingossa haluamaan katsoa sen elokuvan... No kuitenkin, pidän tästä. Vaikka on siinä huonojakin puolia. Juonessa on aukkoja, kuten esimerkiksi se, että jos maapallolla elää 3000 vuotta 13 hirviötä, a, miksei kukaan ole aiemmin huomannut niitä? ja b, miksi ne kaikki yllättäen löytyvät New Yorkista (tai sen lähiseuduilta)? Tosin en ole tuosta b:stä niin varma, sillä jalkaninjat etsivät ja vangistivat hirviöt, enkä tiedä, kuinka kaukaa he ne joutuivat noutamaan tai kauanko heillä meni. Ei montaa päivää, sen voin sanoa. No niin, nyt minä sitten spoilasin. No jaa...
Vaikkei useita varmasti kiinostakaan, laitanpa tähän tuon leffan plussat ja miinukset:

+ Piirrosjälki (ja animointi)
+ Ei eroa huonolla tavalla edeltäjistään
+ Kertoo, mitä muuta Turtlesit tekevät, kuin taistelevat
+ Leon ja Raphin viharakkausveljessuhde

- Juonen aukot
- Liian korkea ikäraja (11, ja Turtlesithan ovat periaatteessa nuoremmille, eikä leffassa edes ole mitään sen pahempaa kuin tavallisessakaan sarjassa)
- No olipa yllätys -hetket (mutta olenkin teini katsomassa lastenleffaa... :D)

Äyh, kuumemittari näytti, että lämpöä on 0,7 astetta, joten taidan tästä siirtyä television ääreen katsomaan lisää Turtleseita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥