perjantai 4. marraskuuta 2011

Asiaa homoista!!

Ajattelin pyhittää tämän postauksen pelkästään vuodatukselle, ajan tappamiselle ja teidän pienten päidenne säästämiselle.

Oon saanu Formspringiin aika kivasti kysymyksiä – mikä on hyvä, lähettäkää niitä lisää, boksi löytyy edelleen tuosta oikeasta reunasta – ja tosi monet kysymykset käsittelee homoja. Tykkään puhua homoista ja homoseksuaalisuudesta, ei siinä mitään, mutta nämä kysymykset käsittelevät minun suhdettani homoihin. Ihmetellään, mikä niissä homoissa viehättää, miksi puhun aina vaan homoista ja niin edelleen.
Hyvät kyselijät,
puhun homoista, koska pidän niistä. Tekin varmaan puhutte useimmiten asioista joista pidätte? Muodista, vaatteista, meikeistä, eläimistä, televisiosarjoista, musiikista... heterorakkaudesta. No, minä pidän seksuaalivähemmistöjen rakkaudesta aiheena, erityisesti miespuolisten henkilöden välisestä rakkaudesta. Ei siinä pitäisi olla mitään kummallista, että silloin kirjoitan siitä. Eikä itse aiheessakaan pitäisi olla mitään kummallista. Eikö rakkaus ole maailman luonnollisin asia? Ilman sitä ei ihmiskunta voisi jatkua, ja vaikka kukkahattutädit tähän väliin mielellään huomauttaisivat, että miehet eivät voi saada lapsia eikä homorakkaudesta näin ole mitään hyötyä, niin minkä ihminen sattuu voimaan sille, jos ”päässä on jossain vaiheessa vähän vinksahtanut” ja rakkaus kohdistuukin sukupuoleen, jonka kanssa lisääntyminen ei ole mahdollista? Eikö maailmassa ole jo niin paljon ihmisiä (7 miljardia tais mennä just rikki...), että voidaan välillä keskittyä vain siihen rakastamiseen? Ja voivathan homotkin adoptoida! Mieluummin homomiehellä adoptoitu kiinalaistyttö ja onnellinen parisuhde, kuin yksi koditon ja lopulta varmaankin nuorena kuollut kiinalaistyttö ja kaksi onnetonta, yksin maailmassa kärvistelevää homomiestä.


Eli jos homot ahdistavat, niin toivoisin että ne ahdistaisivat edes siksi, että puhun rakkaudesta enkä esimerkiksi muodista. Ei keskitytä siihen, kenestä kukakin tykkää, vaan nähdään asia kokonaisuutena, jookos?
Lisäksi on ihmetelty (muuallakin kuin Formspringissä), miksi minun täytyy etsiä ”hyvistäkin tv-sarjoista homoviittauksia”. Hetkinen Heinolasta päivää, tuleeko ohjelmasta huono, jos siitä löytyy homoparitus? Tai ovatko homo-ohjelmat jotenkin huonompia kuin tylsät, massaan sekoittuvat ja mitäänsanomattomat heterosarjat? Muuttavatko löytämäni ns. homoviittaukset radikaalisti ihmisten elämää? Tarvitseeko niistä välittää? Voin hyvällä omallatunnolla vastata kaikkiin näihin EI.
Ihmisillä on mielipiteitä, niin myös minulla, ja jos kaksi miestä käyttäytyvät hieman, noh, homomaisesti, niin saan olla sitä mieltä, että he olisivat suloisia yhdessä SILLEEN. Ei se silti tarkoita, että yhtäkkiä sarjan tekijöillä napsahtaa päässä ja he pistävät nuo miehet heti sänkyyn. Ikävä kyllä.
En siis ymmärrä miksi ketään haittaa se, että etsin ja löydän sarjoista homoparituksia. Se on minun keinoni tehdä sarjasta kuin sarjasta sellainen, että se jaksaa kiinnostaa minua. En edes tajua perinteisten teinisarjojen viehätystä. Aina on tyttöjä jotka tykkävät pojista, poikia jotka ovat kusipäitä, tyttöjä jotka näyttävät hyviltä, poikia jotka pettävät tyttöjä, tyttöjä jotka ovat kusipäitä toisiaan kohtaan, kamalasti draamaa, poikia jotka tappelevat, hienoja juhlia, kamalasti rakkautta ja ruusuisia sanoja, vaaroja ja vastoinkäymisiä jotka kuitenkin voitetaan yhdessä, käsi kädessä... enkä edes tiedä mistä sarjasta puhuin, O.C.:stä, Gossip Girlistä, Twilightista, Salatuista Elämistä... Kaikista varmaankin. Näettekö pointtini? Minun on pakko thedä mielessäni sarjoihin jotain, joka saa minut kiinnostumaan. Tietenkään en katso sarjoja, jotka eivät minua kiinnosta, kuten Twilightia lukuun ottamatta kaikki edellisistä. Twilightissa onneksi on Jacob, muuten tulisi kuolema. Hätätilanteessa paritan Edwardia ja Jacobia ja voin taas hengittää.


Yhteenveto:
Syy, miksi kirjoitan homoista on, että pidän niistä ja ne kiinnostavat minua. Syy, miksi sinä, arvoisa homovastustaja, luet tätä blogia... En minä vain tiedä. Internet on täynnä toinen toistensa kaltaisia muoti- ja vaateblogeja, paljon mielenkiintoisempien ihmisten elämästä kertovia blogeja kuin minä, tekemisen puutteeseen vaikka käsityö- tai harrastusblogeja. Miksi siis vielä täällä roikut?
En ole ottanut nokkiini näistä kysymyksistä tai aio puhua homoista yhtään vähempää kuin ennenkään. Toivottavasti en ole antanut sellaista kuvaa tässä kellekään. Ajattelin vain säästää teidän aikaanne ja saada teidät tajuamaan, että kun minua ei kiinnosta esimerkiksi muoti, en lue muotiblogeja, ja toivoisin teidän tekevän samoin sellaisten asioiden kohdalla, jotka teitä eivät kiinnosta. Kuten vaikkapa homot. Tämä on homoblogi! Eikä se muuksi muutu. Ystäväni ja kaverini tietävät, millainen osa homot ovat minua (ja minä niitä...). Mitä minulle jää, jos ne viedään minulta? Mitä tähän blogiin jää?


Jos juttuni ärsyttävät, niin blogissa, netissä kuin tosielämässäkin, ignooratkaa ne. Niin minäkin teen teidän tylsille jutuillenne, ihan oikeasti.
Säästäkää siis pieniä päitänne suurilta, pahoilta homoilta ja lukekaa vaikka näitä turvallisia, homovapaita blogeja:

Beautiful Madness   -   Bumblebee   -   ChuStyle   -   Converting Vegetarians   -   Cotton Candy Darkness   -   Cupcake Couture   -   Delicious Circus   -   Distorted Moral   -   Electric Space Carousel   -   Gvg   -   Haunted House Make a Secret   -   Hello, my name is Beautiful   -   Infinite Climax   -   Jaechie.com
 
Huomatkaa perinteisten ihQ daa -muotiblogien puuttuminen. En lue, kun en tykkää. Hyi, jotain massateinejä!
 
Ps. Tää on tasan seitsemäskymmenes (homoja käsittelevä) postaukseni. Jee.

7 kommenttia:

  1. Gossip Girlissä on homo(ja) (anteeksi, pakko sanoa/kirjoittaa). Serenan pikkuveli on avoimesti homo.
    Minttu

    VastaaPoista
  2. Ai nii oliki. :D Mut ei siinä silti homous oo pääasia, vaan enemmän taitaa keskittyä sekin sarja noihin mun mainitsemiin juttuihin... :(

    VastaaPoista
  3. Eikös O.C ollut Lesbo-suhde Marisalla ja Alex:illa? No mitenkäs se nyt liittyy mitenkään mihinkään on asia erikseen... Eikun sitä vaan, että ei kaikki tytöt pelkästään tykänneet pojista. ;)

    VastaaPoista
  4. Eipä ollut homoseksuaalisuus siinäkään pääasia, vaan aikalailla nuo luettelemani asiat...

    VastaaPoista
  5. haha, muistelinki et siinäki varmaan on homo :'D mutta edelleen: ei oo homous pääasia vaan draama ja (hetero)rakkaus...

    VastaaPoista
  6. voih, melkein kaduttaa etten kato Salkkareita, Elias on söpö...

    VastaaPoista

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥