keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Arthur's dad is really kinda rad♥

päivä 8 - Se hetki


Voihan kettu, mistäköhän hetkestä sitä ny kirjottais...? Ja en aio tehä niinku Roni ja kertoo vessahädästä! :DD (Niinpä, mäkin mietin että mitähän vittua... xD)


No hetken mietittyäni yks tärkeimmistä hetkistä mun elämässä on ollu kuulla sanat "rakastan sinua". Tosi monet kaverit sanoo toisilleen näin ja välittävät toisistaan kamalasti, mutta on se ihan erilaista kuulla joltakin sellaiselta henkilöltä, jolle olet koko maailma, joka haluaisi jakaa tulevaisuutensa kanssasi ja joka välittää sinusta aivan eri tavalla kuin kaikki muut. Muistan sen hämärän huoneen, sen jännittyneen, valppaan tunnelman, narisevan sängyn (no niin, menipä taas kaksimieliseksi...), hiljaa lausutut sanat ja ne PERHANAN KYYNELEET kun itkin kuin vesiputous! Siis mä vaan vikisin ja meni tosi kauan ennen ku sain sanottua takasin, että mäkin rakastan sua. Ja siitä vielä pitkään ennen kuin sain sanottua sen ilman että oli itku lähelläkään. Mikä on vaan hyvä asia, ainakin se tulee sanottua suoraan sydämestä ja siitä näkee, että tarkottaa mitä sanoo. Mutta joo, se oli mun hetkeni.


Mun elämääni kuuluu edelleen työssäoppimista, jota on jäljellä tän viikon jälkeen enää ens viikko. Toisaalta oon ilonen palatessani arkeen, kun ei tarvii homehtua kaheksan tuntia päivästä samassa toimistossa yksinään tietokoneen näyttöö tuijottaen, mut en kyllä haluais lukioonkaan... Onneks on kaksoistutkinto, kun olen kuusi viikkoa (eli jouluun asti) kärvistellyt läksyvuorien kanssa, pääsen takaisin kopiksen ihanaan leppoisaan rauhaan. 


Kuten monet on jo huomannu, lisäsin tuohon sivuun Formspringin kyselylaatikon. Siitä voi kuka tahansa vauvasta vaariin ja tunnuksilla tai ilman kysyä multa ihan mitä tahansa, mutta pysykää kuitenkin hyvän maun rajoissa. ;)


Kirjottelin uuden Tejinaluvunki, tästä siihen. Ja muistakaa Tejinagakkoun vieraskirja!


Eipä mun elämääni juuri ihmeitä kuulu. Kamalasti Merlin- ja etenkin Merthur-hehkutusta oikeestaan... Oon innostunu aktviisisesti kirjottelemaan Deminki keskustelupalstalle kyseisestä sarjasta, vaikka oon sivuja yrittäny vältellä ku ruttoo... :D Nykyään suunnilleen asun siellä, mutta vaan Merlinin takia. ^-^ Ihanaa kun siellä on muita samanhenkisiä, jotka huomaa just samat ArthurxMerlin-viittaukset jaksoissa eikä kyllästy sarjasta puhumiseen koskaan. Enää mun ei tarvii pommittaa silmiään pyöritteleviä kavereitani turhilla Merlin-hehkutuksilla, vaan voin purkaa ne kaikki rauhassa tänne




Kävin viime lauantaina äidin kaa shoppailemassa Kuopiossa. Yritin olla shoppailulakossa vähän aikaa sitten ostamani hintavan lolimekon takia, mutta mukaan tarttui kuitenki alennuksesta älyhalpa kauluspaita, pitkään haaveilemani ruskee bandana-huivi sekä randomi kirja. Lisäks äiti makso mulle söpöt ja ihanan pehmoiset rukkaset ja loput ostokset olikin sitten joululahjoja.


Seppälä, 2 euroa, ja tietysti suosikkimerkkini I  Link
Rupeen jatkossa pitämään tätä housujeni takataskussa roikkumassa, mutta en kerro miks. ;D Kuopion Päivärannan Sittarin pikkuliikkeestä, 3 euroo.
Top-Sportista(?), 1,90 €

Sokokselta, muistaakseni kaheksan euroo. Rupesin lukee takakantta ton paidattoman miehen takia (jonka tajusin ostamisen jälkeen itse asiassa olevan melkonen möhömaha xDD) ja vika lause sai puremaan huulta etten purskaha nauruun siellä ihmisten keskellä: "Viinakortti on kaunis ja rohkea tarina talvi- ja jatkosodasta sekä kahden miehen välisestä syvästä, salaisesta rakkaudesta.". Olin sillee "Millä todennäköisyydellä just mun kohalle sattuu tämmönen?! Voi reps..." ja ei kun kassalle. :D
Lisäks sain äidin ostamaan telkussa mainostettuja Thai-kuutioita. AI ETTÄ ne on hyviä!! Maistuu ihan kiinalaiselta ruualta eli omnomnom! Suosittelen kalliista hinnasta huolimatta lämpimästi kaikille!


Makuna "makea ja hapan kana jasmin-riisillä".
Kallis määräänsä nähden, olikohan noin neljä euroo.
Mut oli se hyvää!  
Lisäks tein oudon löydön limppariosastolla...


Taivaallista!
Ostin tätä viime uutenavuotena Haaparannalta maistettavaks. En kyllä muista mitä sille tölkille tapahtui, joinko mä sen vai... :D Muistaakseni sen kanssa sattu joku kömmähdys etten saanu juoda sitä koskaan. xD Anyway, tää on hyväääää!  Coca Colaa ja vaniljan makuisena, ai että... Harmi että tääkin on vähän hintavaa määräänsä nähden. D: Ja toivotaan ettei tää oo kausituote. O__O


Tähän loppuun taidan vielä hehkuttaa vähän Merliniä, kun en keksi muutakaan... ;D

(Parempi kuin sanasta "iskelmä" voisi ymmärtää. Itse asiassa suosittelen tästä videospämmäyksestä katsomaan edes tämän, jos ette muita jaksa. :D Myös te ei-Merlin fanit, tämä on niin hauska!) (ps. rakastan Arthurin ilmettä kohdassa 0:04  ja ArthurxMerlin-parituksen ohella miellyttävää katseltavaa on myös LancelotxMerlin, joka tuossa ekassa pätkässä on)


Tää on niin lyhyt et tän voi kattoo kans vaikka ois kuinka kiire... ;) Spoilereita neloskaudelle, mut ei mitään maailmaamullistavaa kuten nimestäkin voi päätellä... :''D

Samalta tekijältä kuin kaksi aiempaakin, hän on PARAS! Idolini sekä youtubessa että Demi.fissä. ;) Tämäkin spoilaa edellisen tavoin lievästi neloskautta... xD


Myöskin "Merlinisnotaburglar"in käsialaa. Kasa aivosoluja kuoli päästäni, ja, no, varoituksia sekä neloskaudesta että järkyttymisen mahdollisuudesta... :D (Hauska cover-biisi Stacy's mom:ista.)


Kuolin tälle pätkälle! :'''D Edelleen spoilerivaroitus, kymmenen sekuntia suoraan jaksosta! Omg, vapiskaa!


Anteeksi videospämmäys, toivottavasti siitä oli edes jollekin (TATTI!) iloa. :D Nähdään taas! Ja muistakaa Formspring, helppoa ja nopeaa! (Ihme myyntipuhe tääkin...)

2 kommenttia:

  1. Leffasuositus: Blitz.
    Leffassa on homopoliisi ja monta tyyppiä, jotka vaikuttavat homoilta. Jalavan kanssa löydettiin kasoittain paritusmahdollisuuksia... :D Nähdään ensi jaksossa koulussa, ehkä
    Minttu

    VastaaPoista
  2. Omg, pitää yrittää muistaa! :D Kiitti vinkistä. ;D
    Joo, toivottavasti nähdään. 8)

    VastaaPoista

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥