tiistai 18. lokakuuta 2011

♥ I Want You ♥

päivä 5 - Mitä on rakkaus?

(Tajusin muuten, että tein nelosen ja kolmosen väärässä järjestyksessä, mutta hällä väliä. :---D)

Selitin niin paljon rakkaudesta tässä postauksessa, että lukekaa sieltä. :P

päivä 6 - Minun päiväni

Huu, tästä tulee tylsistyttävän jännittävää! Eli... heräsin yheksältä siihen, että mutsi tuli ovelle kyselee haluanko mukaan kauppaan. Unohin sanoo sille, et jos se on aamul menos kauppaan ni pyytää mut mukaan, ni jätin sille sit lapun aamuks. No heräsin ja puin ja istuin facessa ja laitoin naaman ja hiukset siedettävään kuntoon. Käytiin parissa kaupassa ostamassa vähän juomista Sussun synttäreille, ja ostin kyseisiin bileisiin myös uuden topin.

Hienosti salama saa sen näyttämään läpinäkyvältä...
Balle suositteli tätä painijanselkätoppimallia. No, päätin kokeilla ja ainaki kokeillessa tuntu paremmalta ku perus narutopit. :D (Ps. oikee otaku luki äskösestä nimen "Naruto" ennen ku tajus että puhuin vaatteesta... ;) )
Vero Modasta, 12,95 €
Tultiin kotiin, käväsin facessa ja autoin mutsia tekemään lihapullia (joita se teki koska en suostunu syömään mitään mitä jääkaapista löyty...). Kiertelin keittiössä ku kissa kuumaa puuroo, koska en ollu syöny vielä mitään. Äidin miesystäväki pyörähti siinä syömässä, ja kun makaronit oli valmiit, otin (liian) ison annoksen ruokaa ja menin syömään huoneeseeni (kuten aina). Samalla katoin Fullmetal Alchemistia DVD:ltä muutaman jakson. Olin sopinu Sussun kanssa, että se tulee hakemaan osan viikonlopun kamoista skodellaan, joten sovittiin puhelimes että se tulee parin tunnin päästä. Siinä sitten seikkailin netissä ja katoin FMA:ta. Välissä ehin myös saada postissa Tuukka-kullalta kirjeen  joka sai mut sekoamaan nii että huusin ja mölysin ja hypin ja kiroilin ääneen. ;D Juttelin myös tämän aasin kanssa facessa, kunnes hänen piti lähtee. :(


Pian Sussu tulikin sitten, kun olin tiskailemassa astioita. Tiskasin loppuun ja alotettiin meidän Skins-maraton kyseisen sarjan toisen kauden ekoilla jaksoilla. Siinä vierähti pari tuntia ja samalla lakkailtiin kynsiä (=Sussu lakkas ja minä nautin), kunnes siirryttiin mun huoneeseen juoruamaan ja juttelemaan ja nauramaan ja lakkaamaan vähän lisää kynsiä. Siinäpä se ilta vierähtikin, Skinsin, Sussun ja kynsien parissa. :D


Ihanat kynnet by Sussumussu! 
Sain myös selviteltyy viikon aikataulua ja selvis että lähenki huomenna mökille yheks yöks. Eli oon loppuviikon menossa. Jee ja huoh. XD Kun Sussu lähti, kävin suihkussa ja söin katsoessani tallennuksesta Taran monta elämää (ja tajusin just et mullahan on Glee kattomatta, omg, vieläkö piti alkaa kattoo?!??! O__O). Sitte pakkailinki mökille ja Sussun luo ja rupesin kirjottaa tätä. x)


Taran monta elämää - United States of Tara
Glee 
Ovelasti sain kaikki uudet kuvatki upotettua tarinaan. xD Tarinasta puheen ollen, oon ollu ahkera ja hemmottelen teidät piloille, mutta tässä ny kuitenki uus Tejinagakkou-luku. Have fun!


Niin, ja lisäsin Tejinagakkoukun "Kysy hahmolta"-vieraskirjan! :D Se löytyy Tejinagakkou-sivulta, sekä täältä. Kyselkää rohkeesti, hahmot vastailevat mielellään. ;)


Siinäpä kaikki tällä erää. Meikä lähee siis huomenna mökille ja keskiviikosta eteenpäin oon Sussulla. Toivottavasti tulee ees kuvamateriaalia. ;D Nähdään myöhemmin, palleroiset! 


Ps. mun uus rakkaus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Hit Me Baby One More Time! ♥